Eirik Tomren blir gratulert for ett av sine to mål. Laget stilte i nye heloransje drakter. (Foto fra kanpvideo)

(Emblem - Vestnes Varfjell 0-3) Det ble seier 3-0 borte mot Emblem da Vestnes Varfjell tok turen til Ålesund torsdag kveld. Amund Stavem og Eirik Tomren 2 scoret mot laget fra sunnmørsk 5. divisjon.

Se scoringene her:

Starter kampen med å ha mye av spillet og egentlig full kontroll. Vi skaper noen halvsjanser på innlegg fra kant men er ikke klinisk nok inne i boks. Emblem skaper egentlig ingenting annet en et par halvfarlige cornere som Owen tar seg av. Vi har et mål etter 35 min ved Leo som blir avblåst for en kanskje tvilsom offside. Kameraet vårt vil gi oss fasiten på den. Men etter 42 minutter finner Leo Amund som drar til fra 17-18 meter rett nedi høyre hjørne for keeper og et fint mål gjør at vi leder 0-1 til pause. I andre omgang blir det en del bytter men vi har kontroll og triller en del ball. Etter 66 min finner Lars-Helge Eirik på løp igjennom og han setter 0-2. 6 minutter senere finner Lars -Helge Tommy på en identisk gjennombruddspasning og han tar med seg ballen, spiller på tvers i feltet der Eirik er og scorer sitt andre og dermed 0-3. Alt i alt en fortjent seier uten å imponere, men greit at alle fikk spilletid og at vi holdt nullen med to gode keepere i Egil og Owen.

Vi mangler i dag også en del mann der både Elling, Daniel, Svein, Arjan, Håkon, Magnus N, Vegar S, Knut Stian, Oliver og Tor Bjarne. Så sesongen ser spennende ut når alle er klar.

Neste treningskamp er borte mot Stordal/Ørskog, 1. april som er 2. påskedag. Det blir trolig en treningskamp til 5.-6. april, men motstander er ikke heilt klar ennå.